- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tothgera30 #15400 üzenetére
Nincs ezen mit fejleszteni, szinte ugyanilyen kiépitésű ProBookot használok (1terás SSD-vel), tökéletes azokra a feladatokra, amit írtál. Évente kiszedem a hűtést, h letakarítsam a porcicákat a lamellákról.
Csak a kijelzőfelbontással nem vagyok megelégedve, de mivel külső monitorokkal használom, ez sem probléma.
Vettem már egy újabb ProBookot is, hasonló specifikációval, de jóval újabb processzorral, de azóta is a régit használom, (az újon kevesebb az USB kapu).
Amíg a nyák bírja, nem érdemes lecserélni.
-
Tim82
félisten
válasz
Tothgera30 #15400 üzenetére
Érdemben esetleg a proci cseréje négymagos i7-re (ha jól rémlik, 2570p-nél cserélhető) - én 35W TDP körüli változatokban gondolkodnék, mint i7-3612QM vagy 3632QM.
Ha van a 2570p-hez whitelist mentes BIOS (nem tudom, hogy van-e, nem néztem utána), akkor a gyári wifi kártya cseréje AC-s, esetleg AX-es kártyára (AX-esből is van mini PCI-e csatlakozós változat, Intel AX200, AX210-ből).
Hozzáteszem, véleményes, hogy bármelyik említett upgrade-nak van-e értelme/gazdaságos-e, ezt nem tudom helyetted megítélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Mikrotik routerek
- Képregény topik
- További aktív témák...
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest