- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
Thunderzolee #11701 üzenetére
Rájöttem hogy elég általánosan fogalmaztam ezzel a típusmegnevezéssel.
Szóval konkrétan erről van szó. Ebben 2 fizikai magos, HT-s, kisfogyasztású I3 van. Itt a HD Graphics 5500 már tuti jó 1.6-ra.Na de viccet félretéve, nem nekem lesz a cucc, és próbáltam lebeszélni a leendő vásárlót az Nxxxx sorozatról, szóval az I3-as verzió lesz. Ebben van optikai meghajtó is. Ha jól emlékszem, HDD Caddy-k 12.7 és 9 mm magasak vannak, lehet hogy ebbe a vékonykába még a 9mm is sok? Vagy ennél azért nincs laposabb? Megkérdeztem másik topikban is egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged