Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Üdv!
Lenne egy valószínű nem ide illő kérdésem, de lehet, hogy tudnátok tippet adni:
Szóval behalt a notink, és egyenlőre le akarjuk szívni a winyóról az adatokat (winyó az egészséges), de nem vagyok tisztában azzal, hogy azon a winyón az Ultra-Ata csatlakozó ugyanakkora-e mint a nagyobb asztali HDD-k Ultra-Ata csatija, és ha kisebb, akkor milyen átalakító létezik hozzá? Mármint nekem van egy Ide-s külső (usb2-es) rekkem ami asztali hdd-khez való, és mondjuk arra szeretném rácsatlakoztatni, csak nemtudom, hogy a csati az egyezne-e.. Vagy kell valami átalakító? (A boltban ajánlottak notis hdd-khez illő külső rekket, de ha van olcsóbb átalakító, amivel bele tudom rakni a nagyobb rekkembe, akkor úgy is jó) Sajnos nincs itt előttem a kisvinyó, de annyit tudok róla, hogy seagate-ultra ata-20Gb..
Remélem gyenge szakértelmemmel sikerült nagyjából felvázolnom mire akarok kilyukadni.. Előre is köszi a segítséget.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest