Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Üdv!
Lenne egy valószínű nem ide illő kérdésem, de lehet, hogy tudnátok tippet adni:
Szóval behalt a notink, és egyenlőre le akarjuk szívni a winyóról az adatokat (winyó az egészséges), de nem vagyok tisztában azzal, hogy azon a winyón az Ultra-Ata csatlakozó ugyanakkora-e mint a nagyobb asztali HDD-k Ultra-Ata csatija, és ha kisebb, akkor milyen átalakító létezik hozzá? Mármint nekem van egy Ide-s külső (usb2-es) rekkem ami asztali hdd-khez való, és mondjuk arra szeretném rácsatlakoztatni, csak nemtudom, hogy a csati az egyezne-e.. Vagy kell valami átalakító? (A boltban ajánlottak notis hdd-khez illő külső rekket, de ha van olcsóbb átalakító, amivel bele tudom rakni a nagyobb rekkembe, akkor úgy is jó) Sajnos nincs itt előttem a kisvinyó, de annyit tudok róla, hogy seagate-ultra ata-20Gb..
Remélem gyenge szakértelmemmel sikerült nagyjából felvázolnom mire akarok kilyukadni.. Előre is köszi a segítséget.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx