Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
Helló
Cpu cserében kellene egy kis segítség.Van egy elég elavultnak tűnő Medion 95300 am,amit az éves sórán nagyon megszerettem és a gyári 1.7ghz Intel Pentium M (centrino)helyett nagy nehezen szereztem bele egy 2.0 ghz-s cpu.Természetesen minden stimmel fsb stm ,de beszerelés után 1.5 ghz megy......
Biosba kb a boot menü van meg az idő beállítására van lehetőség szóval ott nem lehet játszani.
Bios fríssités nélkül meg lehet oldani a kérdést,ha nem van lehetőség valami nagyon egyszerű módon frissíteni a biost mert még nem csináltam és úgy tudom nem veszélytelen.Szóval nem szeretnék kísérletezni.Csak ha nincs más megoldás.
A cpu cseréhez pedig ragaszkodom hiszen kb egy évig néztem mire találtam 1.8 nál nagyobbat és nem volt olcsó.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx