- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
Helló
Cpu cserében kellene egy kis segítség.Van egy elég elavultnak tűnő Medion 95300 am,amit az éves sórán nagyon megszerettem és a gyári 1.7ghz Intel Pentium M (centrino)helyett nagy nehezen szereztem bele egy 2.0 ghz-s cpu.Természetesen minden stimmel fsb stm ,de beszerelés után 1.5 ghz megy......
Biosba kb a boot menü van meg az idő beállítására van lehetőség szóval ott nem lehet játszani.
Bios fríssités nélkül meg lehet oldani a kérdést,ha nem van lehetőség valami nagyon egyszerű módon frissíteni a biost mert még nem csináltam és úgy tudom nem veszélytelen.Szóval nem szeretnék kísérletezni.Csak ha nincs más megoldás.
A cpu cseréhez pedig ragaszkodom hiszen kb egy évig néztem mire találtam 1.8 nál nagyobbat és nem volt olcsó.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged