- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdathlonxp
aktív tag
-
amdathlonxp
aktív tag
Helló
Cpu cserében kellene egy kis segítség.Van egy elég elavultnak tűnő Medion 95300 am,amit az éves sórán nagyon megszerettem és a gyári 1.7ghz Intel Pentium M (centrino)helyett nagy nehezen szereztem bele egy 2.0 ghz-s cpu.Természetesen minden stimmel fsb stm ,de beszerelés után 1.5 ghz megy......
Biosba kb a boot menü van meg az idő beállítására van lehetőség szóval ott nem lehet játszani.
Bios fríssités nélkül meg lehet oldani a kérdést,ha nem van lehetőség valami nagyon egyszerű módon frissíteni a biost mert még nem csináltam és úgy tudom nem veszélytelen.Szóval nem szeretnék kísérletezni.Csak ha nincs más megoldás.
A cpu cseréhez pedig ragaszkodom hiszen kb egy évig néztem mire találtam 1.8 nál nagyobbat és nem volt olcsó.Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged