Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zs0lt
csendes tag
Helló!
Tegnap vettem egy ilyen gépet: [link]. Vagyis majdnem ilyet. Természetesen nem tudtam megállni és szétszedtem.
A különbség annyi, hogy nincs benne az mSATA SSD és a RAM modul. Adott a feladat: be kell tömködni a tátongó lyukakat. Most csinálok először ilyet notebooknál úgyhogy várom az okos tippeket, trükköket. Mire érdemes figyelni, mit kell elkerülni? (Azon kívül, hogy 4 GB-nál nagyobb RAM-ot nem érdemes venni, mert úgysem támogatja, illetve hogy az mSATA foglalat csak feles méretű.) Például egy ilyen jó lenne? [link]Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI+Intel Combó! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A különbség annyi, hogy nincs benne az mSATA SSD és a RAM modul. Adott a feladat: be kell tömködni a tátongó lyukakat. Most csinálok először ilyet notebooknál úgyhogy várom az okos tippeket, trükköket. Mire érdemes figyelni, mit kell elkerülni? (Azon kívül, hogy 4 GB-nál nagyobb RAM-ot nem érdemes venni, mert úgysem támogatja, illetve hogy az mSATA foglalat csak feles méretű.) Például egy ilyen jó lenne?
Pyttawrx