- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zs0lt
csendes tag
Lehetséges, hogy én vagyok béna a kereséshez, de én sem találtam hasonló méretbeli paraméterekkel rendelkező mSATA SSD, mint ez [link] Fölöttébb ritka lehet ez a típus. Mondjuk ezzel is megelégednék, de sehol nem találtam olyan oldalt, ahol meg lehetne vásárolni. (Még a Sandisk shop-ban sem.) Szóval, ha van valakinek ötlete, ne fogja vissza magát.
Köszönöm.
-
Zs0lt
csendes tag
Helló!
Tegnap vettem egy ilyen gépet: [link]. Vagyis majdnem ilyet. Természetesen nem tudtam megállni és szétszedtem.
A különbség annyi, hogy nincs benne az mSATA SSD és a RAM modul. Adott a feladat: be kell tömködni a tátongó lyukakat. Most csinálok először ilyet notebooknál úgyhogy várom az okos tippeket, trükköket. Mire érdemes figyelni, mit kell elkerülni? (Azon kívül, hogy 4 GB-nál nagyobb RAM-ot nem érdemes venni, mert úgysem támogatja, illetve hogy az mSATA foglalat csak feles méretű.) Például egy ilyen jó lenne? [link]
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest