- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 11 - népalma
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
Új hozzászólás Aktív témák
-
http://logout.hu/cikk/egpu_kulso_videokartya_notebookhoz_2/tervek_es_vegszo.html
Amit itt linketek lejjebb, az jó megoldás.
Nekem is ilyenem van.
Ez nem házibarkács, de egyelőre csak Kínából lehet rendelni.
Olvasd el a topic utolsó mittudomén 100 hsz-át, valaki említi, h nekiáll otthon ilyeneket gyártani, és akkor nem kell több mint 20ezerért rendelni Kínából, mert elvileg alkatrészáron pici haszonnal 5ezer környékén meg lehetne csinálni.Az ExpressCard foglalatba kell beledugni, egy hosszú csati végén meg egy PCI-E foglalat van. Abban van egy HD6970-em, annak a képét meg egy külső monitoron nézem, ha játszani van kedvem. Az asztali gépem gyakorlatilag a VGA meg a HDD-k kivételével fel is számoltam. Így nem kell gépet bővítenem folyton, csak egy erős VGA-t kell fenntartanom a notihoz.
Úgy is meg lehet oldani, h a noti belső képernyőjén jelenítse meg a dolgokat, én ezt a beállítást még nem is próbáltam, nVidia kártyával alapból megy, de nekem ATI van, meg én amúgy is általában 2 monitort használok.
Tápot külső tápról kap, ahhoz is van átalakító, így amikor elindítom a VGA-t, akkor ad a táp is automatikusan áramot neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest