Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt_974
tag
válasz
Thunderzolee #6811 üzenetére
Szia!
Igazából ezért lettem volna kíváncsi hátha valaki már próbálkozott ezen procik cseréjével.
Egyetlen egy, amitől tartok az, hogy a Celeron M3xx sorozatban 1MB a L2 cache memória még az Intel M 7x5 sorozatban pedig 2MB cache a memória és nem tudom, hogy ezt lekezeli-e az i855 chip szett.
Sajnos még a környékben eladó sincs nem, hogy próbára lenne ilyen Intel M7x5 proci.
Azért meg venni egyet, hogy ha nem megy, benne csak a polcon porosodjon....Találtam itt a fórumban egy illetőt, aki azt írta, hogy megy benne. Érdeklődtem nála privátban, de sajnos eddig még válaszra sem méltatott.
Azért köszönöm a segítséget. Legalább most már nem csak egyedül vagyok bizonytalan a dologban.
Üdv. Zsolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest