Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magyarított Android alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwiss
csendes tag
Sziasztok!
Ramot cseréltem a notimban.(most van benne egy 4gbos meg egy 2 gbos). Aztán bekapcsoltam h megnézzem minden rendben van e. A vezérlőpult/rendszer nél azt írja h telepített 6gb és használható 3 gb. (32bites win7 van fent) Tehát 4 gb körül kéne tudnia használni belőle. Elvileg a videókártya saját memóriával rendelkezik, annak sem kéne levennie belőle. Szóval nem értem.
Aztán elindítottam az everest home-ot és kékhalál... akár hányszor elindítom a programot mindig a kék képernyő jön be.
Ez miért lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged