- Második bétánál jár a One UI 8
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek.
van egy muzeális értékű hp omnibook xe3-am.. (10 éves múlt, egy darabig pincében porosodott, de még mindig működik, így csináltam belőle egy második gépet, ha kell egyszerre többfelé dolgozni..) vettem bele pcmcia wifi és 2.0ás usb kártyát, így már egész jól használható
a lényeg:
a gép elég lassú koránál fogva.. van benne egy miniPCI bővítőhely benne modemmel és körbenéztem, van e lehetőség mondjuk videókártyát csempészni egy ilyen foglalatba.. nem túlsokmidnent találtam, inkább azt írták hogy nem érdemes, mert lassú lesz a foglalat miatt.. kérdés hogy a gépben lévő 8!! megás videókari a lassabb, vagy ha veszek bele valahonnan egy bontott miniPCI videókártyát??(a gép: p3 celeron 850mhz, 256mb sdram, ata-33as vinyó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest