Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek.
van egy muzeális értékű hp omnibook xe3-am.. (10 éves múlt, egy darabig pincében porosodott, de még mindig működik, így csináltam belőle egy második gépet, ha kell egyszerre többfelé dolgozni..) vettem bele pcmcia wifi és 2.0ás usb kártyát, így már egész jól használható

a lényeg:
a gép elég lassú koránál fogva.. van benne egy miniPCI bővítőhely benne modemmel és körbenéztem, van e lehetőség mondjuk videókártyát csempészni egy ilyen foglalatba.. nem túlsokmidnent találtam, inkább azt írták hogy nem érdemes, mert lassú lesz a foglalat miatt.. kérdés hogy a gépben lévő 8!! megás videókari a lassabb, vagy ha veszek bele valahonnan egy bontott miniPCI videókártyát??(a gép: p3 celeron 850mhz, 256mb sdram, ata-33as vinyó)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx