Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Macrodroid
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali ! Csak azért írok mert végül is tudok szerezni, illetve tudnak nekem szerezni egy magyar boltban intel core duo SU9600-as procit . :-) viszont szerintem nagyon drága, tehát szerintem senki ne vegyen olyan laptopot/netbookot (akármit) ami BGA956-os foglalatú, mert akkor ez a "plafon" processzorban amit belerakhat. Ha meg kapta, akkor legyen mellé egy másik is ! ;-) Ja igen a proci ára : 74200+ ÁFA . Gondoltam írok hátha valaki hasonló cipőben jár :-)
Ja igen , szerintetek nagy sebességkülönbség várható ez esetben ? su7300-ról fogok majd váltani su9600-ra , de max majd nyáron szerintem mert ez így elég húzós . Valaki leírná miben jobb ? Mielőtt írnátok igen már néztem az intel oldalán összehasonlító tesztet , de nekem az nem mond annyit mint nektek .
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Új laptop kijelző LCD FullHD IPS 14.0" B140HAN01.3
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pyttawrx