- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
válasz
Thunderzolee #5343 üzenetére
hali ! először is nagyon köszi a választ ! Ha a rendszer 64-es akkor sincs értelme a több RAM-nak ? (csak azért mert 10000-ft érte semmi kb. :-) )
Ja és akkor a proci cserélhető végül is de csak arra a rosszabbra max. A kérdés: ebben ilyen proci van :http://ark.intel.com/products/43568/Intel-Pentium-Processor-SU4100-(2M-Cache-1_30-GHz-800-MHz-FSB)
viszont ennek a netbooknak van egy "tesója" nevezetesen : acer aspire 1825PT, ebben pedig ilyen proci van :
http://ark.intel.com/products/42791/Intel-Core2-Duo-Processor-SU7300-(3M-Cache-1_30-GHz-800-MHz-FSB)
Ezt se lehetséges belerakni ? vagy ez a proci nem is sokkal jobb ?
ja és egy off : (bocsi de elég low vagyok és gondolom valamit elállítottam de a billentyűzetem most olyat csinál hogy mondjuk lenyomom a j-t és 1 et ír be. de kb. csak a jobb oldalon van pár gombnál. Hogy kell ezt visszaállítani? Mert ugye ez a gép érintőkijelzős de azért így gépelni nem a legjobb
)
Előre is köszi a választ ! és bocsi a sok hülyeségemért !
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- MSI CYBORG 15 A13V
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged