- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidius
tag
Először én is értetlenül néztem ezzel kapcsolatban és máig nem bírom elképzelni, hogy egy teljesen más órajelű integrált GPU miként befolyásolja az annál arhitektúrában és minden egyéb téren különböző dedikált GPU-t, illetve annak memóriáját, de attól h nekem nem logikus, lehet, hogy nagyon is sokat vág a lattba. Az én gépem egy VPC-EB1S1E (PCG-71211M). Erre voltam amúgy nagyon kíváncsi, hogy a jelenlévők közül hallott-e már valaki ilyesmiről, de az lesz szerintem is a legjobb, hogy az egyik hétvégén körbekérdezek pár procist, aztán kipróbálgatom.
El tudom képzelni, hogy mivel nem gyártották Integrált GPU nélküli procival ezt a sorozatot, ezért a Bios nem támogatja. Azt nem hiszem, hogy direkt rakna keresztbe a gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Ubuntu Linux
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest