- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthew1216
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki akinek volt már dolga, vagy akár van egy Acer Aspire 4810T es laptopja tudna-e segíteni. /akár az 5810-es modell is oks) a Probléma a következő, a laptop ismerősöm szerint kint aludt balatonon, és azután nem ment elvitték szervízbe nem tudtak vele mit kezdeni aszonták, hogy halott ránéztem apámmal és kiderült, hogy egy diódája meghalt és zárlat miatt szétégett, ezzel semmi probléma, csak nem tudom kdieríteni, hogy miylen dióda volt benne. Lehetne kapni iylen egységet kompletten németektől 130 euró környékén, de ha egy pár száz forint körüli értékből megúsznám annak jobban örülnék( na meg lehet h más baja is van) Tehát aki esetleg komoylabban ért a gépehez vagy bele tud nézni egy hozzá közel álló iylen gépbe az legyen szíves írjon nekem a bernatmatvfreemail.hu címemre, és részletezem a helyét a diódának vmint képet is mellékelek, hogy hol kéne keresni.
Előre is köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest