Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Android szakmai topik
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostyy
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen, igen ő az a gép
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Pyttawrx