Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 4G
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostyy
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
igen, igen ő az a gép
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
Pyttawrx