- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostyy
csendes tag
válasz
Thunderzolee #4112 üzenetére
igen, igen ő az a gép
Már mindent kiprobáltam vettem alá hűtőpadot, probáltam a feszültséggel játszani ( az egy pár fokot segitett, de a lényegen nem változtatott mert nagyobb terhelés alatt ugyanugy tulmelegedett ). Hát azt sajnos sejtettem hogy intel nem fog belemenni,de azthittem létezik a világban olyan amd proci ami nem melegszik túl
egyébként nem halok bele, mert csak nagyobb terhelés alatt játszik ilyet ( játék közben ), és akkor az órajelet visszaveszi felére. Na mind1, azért köszi a segitséget
-
ghostyy
csendes tag
Sziasztok!
Egy Acer Aspire 5536g-m van, és az érdekelne hogy processzor csere lehetséges e ennél a masinánál
proci: amd athlon 64 x2 processzor 64 (2.1ghz)
az se lenne gond ha gyengébb lenne, mer hőmérséklet gondjaim vannak, van hogy 90 fok fölé megy a hőfoka a cpu-nak. sok helyen utána néztem már ez a fajta acer ( ezzel az athlon procival ) szinte mindenkinek tulmelegszik. Ugyanez a széria intel procival boldogan működik
Szóval ezér döntenék proci csere mellett, persze csak ha lehetséges
előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged