Hirdetés
- Poco F7
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SörTomi #3126 üzenetére
még ha 256 mb is lenne, nem rendelkezik saját dedikált memóriával a vga, a rendszer memóriájából vesz el magának, ilyentén szerintem amelyik játék elfogadhatóan megy ezen a videókarin, az a jelenlegi procival is megy, a húzósabb játékok pedig a jobb procival sem mennének! a játékok esetében a vga szűk keresztmetszet! az erősebb procitól gyorsulna kicsit a noti, de azt nem a játékokon vennéd észre, hanem a procit jobban használó alkalmazások futtatásakor - már amik nem kimondottan vga igényesek!
kimondottan csak játékok miatt, szerintem felesleges procit cserélni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Dell DA200 mini adapter/dokkoló/HUB (USB-C -- HDMI + DSUB (VGA) + USB-A + RJ45 (Ethernet))
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest