- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nagyon köszi a helpet! Most megcsináltam, és sokkal jobb!
Eredetileg alapjáraton 70 fok körül voltak a magok, Orthos-szal elkezdtem terhelni, mikor 90 fölé emelkedtek, nem vártam meg, leállítottam, kikapcs, akksi ki, és nekiláttam, olyan vonzónak tűnt az alulról eltávolítható burkolat, gondoltam ez még menni fog. 7 csavar és kis kipattintósdi, kifújtam a dolgokat, meg ilyen kefével belátogattam a lamellák közé, ami ugye hátul van a kivezetésnél, igen megint ott voltak megrekedve dolgok... a ventit is kiszedtem, megtisztogattam, aztán minden vissza és most megnéztem, 3/4 óráig ment az Orthos (Prime), de nem mentek a magok 60 fok fölé.
Egy darabig jó lesz, és ráadásul csak pár perces meló... viszont ha egyszer majd újra kell pasztázni a procit, akkor az megint új dolog lesz számomra (hangsúlyozom, desktopnál van tapasztalatom bőven), ahogy láttam, ott is csavarozgatni kell majd lefelé a hűtőt és alatta van a proci... érdekes dolgok ezek a "kis helyre berakunk mindent" dolgok...
Még1x köszi!szerk.: gondoltam arra, hogy esetleg valami vékony kis porszűrőt lehetne barkácsolni a szívó venti alá, a rácsos részre... bár ezt ki kéne tesztelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Netflix
- Elektromos autók - motorok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest