- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nagyon köszi a helpet! Most megcsináltam, és sokkal jobb!
Eredetileg alapjáraton 70 fok körül voltak a magok, Orthos-szal elkezdtem terhelni, mikor 90 fölé emelkedtek, nem vártam meg, leállítottam, kikapcs, akksi ki, és nekiláttam, olyan vonzónak tűnt az alulról eltávolítható burkolat, gondoltam ez még menni fog. 7 csavar és kis kipattintósdi, kifújtam a dolgokat, meg ilyen kefével belátogattam a lamellák közé, ami ugye hátul van a kivezetésnél, igen megint ott voltak megrekedve dolgok... a ventit is kiszedtem, megtisztogattam, aztán minden vissza és most megnéztem, 3/4 óráig ment az Orthos (Prime), de nem mentek a magok 60 fok fölé.
Egy darabig jó lesz, és ráadásul csak pár perces meló... viszont ha egyszer majd újra kell pasztázni a procit, akkor az megint új dolog lesz számomra (hangsúlyozom, desktopnál van tapasztalatom bőven), ahogy láttam, ott is csavarozgatni kell majd lefelé a hűtőt és alatta van a proci... érdekes dolgok ezek a "kis helyre berakunk mindent" dolgok...
Még1x köszi!szerk.: gondoltam arra, hogy esetleg valami vékony kis porszűrőt lehetne barkácsolni a szívó venti alá, a rácsos részre... bár ezt ki kéne tesztelni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest