- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik szedtek már szét laptopit.
Először is amiről szó van: Acer Aspire 5024WLMI.
Történt még régebben, hogy sikeresen elrepedt a fedlapja. Ahol a zsanér feszengeti, ott elpattant a műanyag. Idő hiányában, illetve mivel ez volt az egyetlen laptop, nem tudtam túlságosan foglalkozni vele, kentem rá egy kis ragasztót, aztán az megfogta (úgy ahogy). A probléma, hogy már a ragasztó is elengedte, illetve a másik oldal is kezd repedni. Hogy miről is beszélek: Kép Ez csak egy netről szedett kép, a pirossal karikázott helyeken reped.
Mivel mostmár nem ezt használom főüzemben van idő megcsinálni. Arra gondoltam, hogy leszedem a fedlapot, elviszem műanyaghegesztőhöz, az szépen megcsinálja, és mindenki örül.
A kérdések: egyáltalán le lehet-e szedni külön azt a fedlapot? A másik pedig, hogy ha az előző kérdésre igen a válasz, akkor hogyan? Látott-e már valaki ilyet, csinált-e már?
Csak úgy vakon nem szeretnék belevágni, múltkor szét akartam kapni az alját puculás céljából, de annyi kis műanyag szutyok fogta, hogy inkább hagytam a francba.Minden segítséget köszönök!
CsodaPOK.
u.i.: nem a legmegfelelőbb topic, de mást hirtelen nem találtam ami a szereléssel kapcsolatos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest