Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsodaPOK

senior tag

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól akik szedtek már szét laptopit.

Először is amiről szó van: Acer Aspire 5024WLMI.

Történt még régebben, hogy sikeresen elrepedt a fedlapja. Ahol a zsanér feszengeti, ott elpattant a műanyag. Idő hiányában, illetve mivel ez volt az egyetlen laptop, nem tudtam túlságosan foglalkozni vele, kentem rá egy kis ragasztót, aztán az megfogta (úgy ahogy). A probléma, hogy már a ragasztó is elengedte, illetve a másik oldal is kezd repedni. Hogy miről is beszélek: Kép Ez csak egy netről szedett kép, a pirossal karikázott helyeken reped.
    Mivel mostmár nem ezt használom főüzemben van idő megcsinálni. Arra gondoltam, hogy leszedem a fedlapot, elviszem műanyaghegesztőhöz, az szépen megcsinálja, és mindenki örül.
    A kérdések: egyáltalán le lehet-e szedni külön azt a fedlapot? A másik pedig, hogy ha az előző kérdésre igen a válasz, akkor hogyan? Látott-e már valaki ilyet, csinált-e már?
    Csak úgy vakon nem szeretnék belevágni, múltkor szét akartam kapni az alját puculás céljából, de annyi kis műanyag szutyok fogta, hogy inkább hagytam a francba.

Minden segítséget köszönök!

CsodaPOK.

u.i.: nem a legmegfelelőbb topic, de mást hirtelen nem találtam ami a szereléssel kapcsolatos.

Új hozzászólás Aktív témák