- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobster
csendes tag
Úgysem vagyok az a játékos fajta. Tanulásra meg netre bőven elég. max veszek bele egy nagyobb winyót aztán ennyi. szerinted egyébként mennyit ér ez a gép egy év nemzetközi garival? Mert tudom hogy mennyi a új ára, de nem vagyok vele tisztába, hogy a laptopok mennyire tartják az árukat, ez most egy éves.
-
mobster
csendes tag
Köszi Tim 82. Sokkal okosabb lettem. Ha nem ennyiért vettem volna nem gondolkodnék az upgrade-en, de eladni meg nem akarom. Szerintem használom még egy ideig, aztán lecserélem, ha ilyen bizonytalan némely alkatrész cseréje.
üdv! -
mobster
csendes tag
és ha javítom 1800-ra? Akkor mi a vélemény?
-
mobster
csendes tag
Sziasztok. Én még új vagyok a laptop felhasználók körében. Elég jutányos áron tudtam venni egy Asus a6m-q091-es laptopot. (80Gb hdd, Nvidia go 6100 vga, 1Gb ddr2 memória, amd sempron 3400+ 18000Mhz cpu). Engem az érdekelne, hogy meddig lehetne bővíteni a laptopom cpu-ját? Én szívesen beleraknék egy kétmagos procit, de nem tudom, hogy a pc és a laptop procik között van-e valami különbség. Azt tudom, hogy jóval jobban melegedne, de mégis mekkora lenne az, ami még nem okozhat problémát?. A videókártya is elég gyengus, arról viszont lövésem sincs, hogy annál milyen lehetőségek vannak a cserére, elvileg van egy pci slot-om, oda tudok elvileg rakni egy vgat-t, mert a mostani az integrál? Előre is köszönöm a tanácsokat, és bocs a butaságért, de bízom benne hogy segítetek.
-
mobster
csendes tag
Sziasztok. Én még új vagyok a laptop felhasználók körében. Elég jutányos áron tudtam venni egy Asus a6m-q091-es laptopot. (80Gb hdd, Nvidia go 6100 vga, 1Gb ddr2 memória, amd sempron 3400+ 18000Mhz cpu). Engem az érdekelne, hogy meddig lehetne bővíteni a laptopom cpu-ját? Én szívesen beleraknék egy kétmagos procit, de nem tudom, hogy a pc és a laptop procik között van-e valami különbség. Azt tudom, hogy jóval jobban melegedne, de mégis mekkora lenne az, ami még nem okozhat problémát?. A videókártya is elég gyengus, arról viszont lövésem sincs, hogy annál milyen lehetőségek vannak a cserére, elvileg van egy pci slot-om, oda tudok elvileg rakni egy vgat-t, mert a mostani az integrál? Előre is köszönöm a tanácsokat, és bocs a butaságért, de bízom benne hogy segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest