Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fusi 1538as Pa laptopom.
alaplap tönkre ment benne, 100e lenne a javítása. Ha esetleg valakit érdekelne alkatrésznek eladnám.Amd x2 TL-50es van benne asszem, 2magos 1,6ghz-s 2x512-es DDR, 120Gb-s WestelDigital vinyó, Nvidia Gforce 7400 vidikártya, lcd-je 5hónapja újra cserélve, 6cellás aku, hibátlan még 2óráig bírta vele, vigyáztam rá, csak 1ik pill ról a másikra meghalt a gép.
kikapcsoltam, és 1óra múlva nem akart bekapcsolni.ferenczy.karoly@gmail.com-ra írjatok, ha érdekel. köszi
helyileg Veszprémben vagyok.
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Synology NAS
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Tudományos Pandémia Klub
- sziku69: Szólánc.
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
aresz
Pyttawrx