- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Fusi 1538as Pa laptopom.
alaplap tönkre ment benne, 100e lenne a javítása. Ha esetleg valakit érdekelne alkatrésznek eladnám.Amd x2 TL-50es van benne asszem, 2magos 1,6ghz-s 2x512-es DDR, 120Gb-s WestelDigital vinyó, Nvidia Gforce 7400 vidikártya, lcd-je 5hónapja újra cserélve, 6cellás aku, hibátlan még 2óráig bírta vele, vigyáztam rá, csak 1ik pill ról a másikra meghalt a gép.
kikapcsoltam, és 1óra múlva nem akart bekapcsolni.ferenczy.karoly@gmail.com-ra írjatok, ha érdekel. köszi
helyileg Veszprémben vagyok.
-
FerenczyK
csendes tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy FuSi Pa1538-as laptopom tegnap gondolt egyet, és nem kapcsol be többet. Előtte egy órával használtam, és azóta semmi.
Elindul a ventije, világít a wlan meg a bekapcs ledje, de a vinyó meg se nyikkan, cd-t olvassa egy kicsit az elején, de utána semmi. Ha a vinyója halt volna meg, attól még maga a gép elindult vona nem? Lcd-nek is be kéne kapcsolnia. Nem tud valaki valami infót ezzel kapcsolatban, hogy mi lehet?gari már nincs rajt, szétszedtem, memót vinyót kiszedtem, visszaraktam, de semmi változás.
köszi előre is.
Üdv
aresz
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest