- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Szonárral ad ultimátumot a Huawei az órapiacnak
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Be is futott a Samsung új olcsó mobilja
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Pyttawrx #16252 üzenetére
Kicseréltem az M2 SSD-t egy 4TB-osra. Minden ment is szuperül tegnap estig.
Aztán a hűtő venti elkezdett ki be kapcsolgatni majd megállt és jött a kék hátterű 90B hibaüzenet. A gép 2 éves eddig alig volt használva, szétszedtem, makulátlan belül.
Próbáltam az akku lehúzását, majd power gomb nyomását hogy minden fesz. távozzon. Utána sem lett jó.Felraktam a SpeedFan programot ami nem mutat semmit, nem hogy értéket. Mintha nem lenne benne hűtő.
Egyébként néztem a ventit bekapcsolás után párszor kicsit pár mm-t megmozdul, aztán van hogy kicsit felpörög de megáll. Óvatosan megpörgettem nem szorul, megfújva is pörög.Nem tudom mi ment el, de gyanítom köze van ahhoz hogy most először megbontottam a gépet, hiába voltam vele óvatos. Az elmúlt 1 hétben néztem róla hálózaton keresztül 4k filmeket, közben végig pörgött hangosan mint egy repülőgép hajtómű, ami egyébként a normális hangja volt korábban is mikor terhelés alatt volt. Lehet, hogy az aktívabb használat is közre játszott, bár ez így azért elég szomorú hogy egy 2 éves gép hűtője ennyitől megnyekken.
Ellenőriztem a garit az s/n szám alapján. 1 év 1 hónap van még rá, csak ugfye én ezt most megbontottam az M2 csere miatt, ráadásul a két csavart takaró gumicsík közül az egyik el is szakadt, így abszolút látszik hogy bele lett nyúlva. Gondolom a gari az ssd csere miatt már ugrott.
Most nézek hűtőt, látok aliexpressen fillérekért, de van országon belül is nyilván drágábban. Ha nincs semmi pro tipp akkor rendelek belőle, kicserélem. Bár visszaolvasva itt is meg a HP-s topicban, akiknek hasonló gondja volt nem igazán látom, hogy megoldódott volna (vagy csak utána már nem írják ide).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest