Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Jézus Máriám!
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?Akkor viszont ezt a marketinget én úgy benyeltem, mint a torkos boci. Józan paraszti ésszel ugyanis úgy gondolkoztam, hogy 31W a Yonah Cerka M is, és 31W a Yonah CoreDuo is. De mivel az utóbbi fejlettebb, ezért felét eszi, mint a cerka. Hát most már nagyon pipa vagyok.
HGyu
MOD: amúgy valóban igaz lehet, hogy átlagos a fogyasztási érték, ami a megadott, így utólag visszanézve. Ugyanis kb. akkor fúj ugyanolyan meleget (kicsit melegebbet) az újabb CPU, mikor le van véve. Normál frekin egyenesen hőlégfúvó lesz! Mi lesz velem nyáron?

MOD2: A magok kikapcsolása akkor továbbra is érdekelne, hogy is megy a dolog. Továbbá lehetséges 0,95V-nál kevesebbet adni szegénykének? Ha igen, mi úton-módon?
Köszi: HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ezzel azt akarod csendben sugallani, beleültetni agytekervényeimbe, hogy a CoreGyuó az már a SppedStep működését figyelembe véve eszi meg azt a 31W-ot átlagosan?
Pyttawrx