Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Csináltam kontakt tesztet, de srácok ez rettenetes
majd rakok fel képet.
Lényeg hogy kell a thermal pad, vettem is! A végeredményről majd még posztolokAz a gond, hogy nem tudjuk ki csinálta ezt a műveletet, de gyaníthatóan évekkel ezelőtt történhetett. Gyakorlatilag az elmúlt években kielégítő hűtés nélkül üzemelt a GPU. Még az a szerencse, hogy nem nagyon volt már használva ez a laptop. Viszont ez botrány. Most már egyre jobban elhiszem azt a hőmérsékletet, amit a GPU-Z írt ki ... bár gondoltam rá h kalibrálatlan, de normális kontakt nélkül elhiszem, hogy a magon belül elérhette a 108 fokot is ... itt vett vissza mindig, ilyenkor pár fokot csökkent, aztán megint melegedett mig el nem érte megint a 108 fokot. Ezt tapasztaltam tegnapelőtt, mielőtt írtam nektek. Katasztrófa. De amúgy az is szégyen, hogy alapból miért nem sír ilyenkor a driver, hogy túlmelegszik a GPU? Tök jó hogy visszavesz, de szólhatna. Mert egyszerű usernek fel sem tűnik. Nekem is lefutott a 3DMark, csak az tunt fel hogy később olyan jelenetnél is szaggatott ahol korábban még nem. És mivel ez egy régi belépő szintű GPU, nem is esik le, hogy nem feltétlenül kéne szaggatnia! Geforce G105M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Silvercrest Rajztábla
- Byintek Love U14 Projektor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS945, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
majd rakok fel képet.
Pyttawrx