Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Csináltam kontakt tesztet, de srácok ez rettenetes
majd rakok fel képet.
Lényeg hogy kell a thermal pad, vettem is! A végeredményről majd még posztolokAz a gond, hogy nem tudjuk ki csinálta ezt a műveletet, de gyaníthatóan évekkel ezelőtt történhetett. Gyakorlatilag az elmúlt években kielégítő hűtés nélkül üzemelt a GPU. Még az a szerencse, hogy nem nagyon volt már használva ez a laptop. Viszont ez botrány. Most már egyre jobban elhiszem azt a hőmérsékletet, amit a GPU-Z írt ki ... bár gondoltam rá h kalibrálatlan, de normális kontakt nélkül elhiszem, hogy a magon belül elérhette a 108 fokot is ... itt vett vissza mindig, ilyenkor pár fokot csökkent, aztán megint melegedett mig el nem érte megint a 108 fokot. Ezt tapasztaltam tegnapelőtt, mielőtt írtam nektek. Katasztrófa. De amúgy az is szégyen, hogy alapból miért nem sír ilyenkor a driver, hogy túlmelegszik a GPU? Tök jó hogy visszavesz, de szólhatna. Mert egyszerű usernek fel sem tűnik. Nekem is lefutott a 3DMark, csak az tunt fel hogy később olyan jelenetnél is szaggatott ahol korábban még nem. És mivel ez egy régi belépő szintű GPU, nem is esik le, hogy nem feltétlenül kéne szaggatnia! Geforce G105M.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
majd rakok fel képet.
Pyttawrx