- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Csináltam kontakt tesztet, de srácok ez rettenetes
majd rakok fel képet.
Lényeg hogy kell a thermal pad, vettem is! A végeredményről majd még posztolokAz a gond, hogy nem tudjuk ki csinálta ezt a műveletet, de gyaníthatóan évekkel ezelőtt történhetett. Gyakorlatilag az elmúlt években kielégítő hűtés nélkül üzemelt a GPU. Még az a szerencse, hogy nem nagyon volt már használva ez a laptop. Viszont ez botrány. Most már egyre jobban elhiszem azt a hőmérsékletet, amit a GPU-Z írt ki ... bár gondoltam rá h kalibrálatlan, de normális kontakt nélkül elhiszem, hogy a magon belül elérhette a 108 fokot is ... itt vett vissza mindig, ilyenkor pár fokot csökkent, aztán megint melegedett mig el nem érte megint a 108 fokot. Ezt tapasztaltam tegnapelőtt, mielőtt írtam nektek. Katasztrófa. De amúgy az is szégyen, hogy alapból miért nem sír ilyenkor a driver, hogy túlmelegszik a GPU? Tök jó hogy visszavesz, de szólhatna. Mert egyszerű usernek fel sem tűnik. Nekem is lefutott a 3DMark, csak az tunt fel hogy később olyan jelenetnél is szaggatott ahol korábban még nem. És mivel ez egy régi belépő szintű GPU, nem is esik le, hogy nem feltétlenül kéne szaggatnia! Geforce G105M.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- További aktív témák...
- HP Alkatrészek eladók!
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged