Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Csináltam kontakt tesztet, de srácok ez rettenetes
majd rakok fel képet.
Lényeg hogy kell a thermal pad, vettem is! A végeredményről majd még posztolokAz a gond, hogy nem tudjuk ki csinálta ezt a műveletet, de gyaníthatóan évekkel ezelőtt történhetett. Gyakorlatilag az elmúlt években kielégítő hűtés nélkül üzemelt a GPU. Még az a szerencse, hogy nem nagyon volt már használva ez a laptop. Viszont ez botrány. Most már egyre jobban elhiszem azt a hőmérsékletet, amit a GPU-Z írt ki ... bár gondoltam rá h kalibrálatlan, de normális kontakt nélkül elhiszem, hogy a magon belül elérhette a 108 fokot is ... itt vett vissza mindig, ilyenkor pár fokot csökkent, aztán megint melegedett mig el nem érte megint a 108 fokot. Ezt tapasztaltam tegnapelőtt, mielőtt írtam nektek. Katasztrófa. De amúgy az is szégyen, hogy alapból miért nem sír ilyenkor a driver, hogy túlmelegszik a GPU? Tök jó hogy visszavesz, de szólhatna. Mert egyszerű usernek fel sem tűnik. Nekem is lefutott a 3DMark, csak az tunt fel hogy később olyan jelenetnél is szaggatott ahol korábban még nem. És mivel ez egy régi belépő szintű GPU, nem is esik le, hogy nem feltétlenül kéne szaggatnia! Geforce G105M.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest