Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Sziasztok! Nehéz volt idetalálni, azt hittem létezik valami Lenovo márka topik, ami mindent lefed, de nem igazán. Van egy Lenovo G430 laptopja [link] az egyik ismerősömnek, ami a szerviz szerint alaplap hibás. Nem teljesen világos, hogy hogyan hozták össze, állítólag töltőn volt egyik este, amikor vihar volt, és másnap már nem indult. A lényeg a szokásos, hogy gazdasági totálkár, mert a szerviz csak csillagászati áron tud új alaplapot hozni bele. Esetleg tudtok valami kerülő megoldást, amivel lehetne olcsón szerezni?
Másik hasonló eset, hogy nekem egy Asus T100(TA-DK046H) mondta be az unalmast. Ahhoz is keresek main board-ot, de nem igazán találok a neten olyat, amire azt mondom, hogy meg is venném. Arra 80k-t mondott a main boardra a szerviz, a aliról vagy amazonról egy gyengébb típus lapja viszont 15k és elvileg minden T100-as kompatibilis egymással. Azzal tennék egy próbát, de ilyeneket olvasni, hogy így vagy úgy átforrasztották a lapot és meg van mókolva az egész, azért félig már elengedtem, hogy nekem ilyenem lesz. Esetleg tudtok ebben is valami iránymutatást mondani, hogy honnan tudnék olcsón szerezni hozzá valamit, ami nem esik szét holnapra vagy nincs tele kínai lehallgatókkal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Torrent meghívó kunyeráló
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.15
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx