Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricsi99
üzenetére
Köszönöm a reakciót!
Megvan a hiba! A billentyűzet+bekapcsológomb paneljához tartozó szalagkábel, egy gyárilag eléggé bugyuta módon hajtott kábel ebben a típusban. Szétszedtem ismet a gépet, majd a billentyűzet fedlapon lévő kábelt sárga-fekete jól ragadós szgszalaggal, alul fixáltam, hogy ne mozogjon, mivel át van bújtatva egy lukon pluszban, ezért nem csatlakozott rendesen... Minden működik most nyomom az aida64 stressz tesztet. Egyébként milyen progivalnérdemes még tesztelni a procit?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Megvan a hiba! A billentyűzet+bekapcsológomb paneljához tartozó szalagkábel, egy gyárilag eléggé bugyuta módon hajtott kábel ebben a típusban. Szétszedtem ismet a gépet, majd a billentyűzet fedlapon lévő kábelt sárga-fekete jól ragadós szgszalaggal, alul fixáltam, hogy ne mozogjon, mivel át van bújtatva egy lukon pluszban, ezért nem csatlakozott rendesen... Minden működik most nyomom az aida64 stressz tesztet. Egyébként milyen progivalnérdemes még tesztelni a procit?
Pyttawrx