- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
adrian4444 #10469 üzenetére
Sziasztok. Novemberben vásárolt Dell Latitude E5440 notebookomba tervezek a közeljövőben (max jövő héten) SSD-t rakni, ezzel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre. Az eredeti elképzelés az volt, hogy kiveszem a vinyót (a dvd-íróra szükségem van, úgyhogy odd nem játszik), és a helyére rakok ssd-t. Közben elgondolkodtam a minimálisra csökkenő tárolóhelyen, és lehet hogy mégis megtartanám a HDD-t is, így a lehetőségeim száma egy variációra szűkült
Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy [ilyen] berakható lenne? Erre kb 3x5 centit ír az adatlap. Előre is köszi a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest