- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
adrian4444 #10469 üzenetére
Sziasztok. Novemberben vásárolt Dell Latitude E5440 notebookomba tervezek a közeljövőben (max jövő héten) SSD-t rakni, ezzel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre. Az eredeti elképzelés az volt, hogy kiveszem a vinyót (a dvd-íróra szükségem van, úgyhogy odd nem játszik), és a helyére rakok ssd-t. Közben elgondolkodtam a minimálisra csökkenő tárolóhelyen, és lehet hogy mégis megtartanám a HDD-t is, így a lehetőségeim száma egy variációra szűkült
Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy [ilyen] berakható lenne? Erre kb 3x5 centit ír az adatlap. Előre is köszi a helpet.
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok. Egy Latitude E5440-ben szeretnék memóriát bővíteni, mert az egyik gyakran használt programom (Corel) néhány funkciója igencsak döcögősen megy a gyári 4 gigával. A gyári memória SK Hynix HMT351S6EFR8A-PB, most pedig találtam egy majdnem ugyanolyat (SK Hynix HMT451S6BFR8A). Minden paraméterük megegyezik (4 GB, 1600 Mhz, 1,35V), csak a típusszámban van némi eltérés, amiről sehol nem találtam infót. Szerintetek mennyi esélyem van rá, hogy elmegy a két modul dual channelben?
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest