- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10344 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Matt HD panelre azért ki lehet cserélni a mostanit szerinted? Nem is a rossz pixelekkel van elsősorban bajom, hanem azzal, hogy nagyon fénylik.
Esetleg tudsz valamit mondani azzal kapcsolatban is, hogy a gép képes-e kezelni 16 GB RAM-ot?(#10342) sulaco79
Szia Sulaco!Megnéztem újra, az általad linkelt i7-sek a BGA modellek, azokban valóban benne van ez a funkció, de az RPGA változatokban nincs. Nekem meg RPGA kell.
Nincs benne dedikált VGA, úgyhogy akkor abban mindenképp előrelépés lenne. Játszani néhanapján ha szoktam, akkor azt az asztali gépen teszem. Ezen maximum pasziánszozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G5 univerzális üzleti dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest