Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Dell XPS #10344 üzenetére
Szia!
Köszi a választ! Matt HD panelre azért ki lehet cserélni a mostanit szerinted? Nem is a rossz pixelekkel van elsősorban bajom, hanem azzal, hogy nagyon fénylik.
Esetleg tudsz valamit mondani azzal kapcsolatban is, hogy a gép képes-e kezelni 16 GB RAM-ot?(#10342) sulaco79
Szia Sulaco!Megnéztem újra, az általad linkelt i7-sek a BGA modellek, azokban valóban benne van ez a funkció, de az RPGA változatokban nincs. Nekem meg RPGA kell.
Nincs benne dedikált VGA, úgyhogy akkor abban mindenképp előrelépés lenne. Játszani néhanapján ha szoktam, akkor azt az asztali gépen teszem. Ezen maximum pasziánszozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macska topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest