- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
username99
csendes tag
Hali!
Vettem ma a media markt -ban egy ILYET
Nos nem igazán vagyok meg elégedve vele. Nem érzem annyira komolynak a hűtését. Szerintem sz@rt sem ér.. Mindenképpen vissza fogom vinni és azt szeretném kérdezni, hogy mire figyeljek ha veszek egy másikat? Ez az első találkozásom ilyen eszközzel. Ezért nem tudtam, hogy mire számítsak.. Én naivan azt hittem, hogy ez majd baromira tolja a hideg levegőt, de hát tökre nem így van..
Ahogy nézegettem a ventilátor átmérőjével nem nagyon lehet baj. Inkább a fordulat számra gondoltam. 600 rpm van megadva. Ez mennyire mondható jónak?
A másik dolog, hogy mivel nem nagyon tudtam rájönni, hogy a gépem honnan kapja a levegőt (talán a klaviatúra tetejétől - talán a gép elejéről) ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy olyat ami nagy ventilátorral rendelkezik és körülbelül beteríti a gép alját..Szóval a kérdéseim:
Mennyire számít rossznak a 600rpm?
Kaphatok ilyen árba jobbat? 5000E (egy kicsivel több is lehet)Előre is köszi!
-
-
username99
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen gép hűtésében szeretnék tanácsot kérni. Alap használatnál nincs gond, de egy nagyobb játéknál eléggé melegszik. Azon kívül, hogy forró levegőt fúj ki nincs baja (nem akadozik, lassul), de szeretnék alá egy hűtést 5E körül.
Kizárólag olyat szeretnék ami ágyban/ölben is használható.
Sajnos nem tudok rájönni honnan szívja be a levegőt és milyen hűtőt kéne hozzá venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4239
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest