- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Ja én is úgy tudom, hogy sima tartozás miatt is lehet indítani eljárást... persze nem vet túl jó fényt egy cégre...
mi is hasonlóval foglalkozunk, PDA-kkal, navival, stb majdnem ez az üzletág...
hát sajna csak azt tudom mondani, vannak notórius nemfizetők, de hál' Istennek még nem kellett ilyen módszerhez folyamodnom...de a válság miatt a közeli jövőben sajna előfordulhat ilyen és egyre jobban el kell gondolkodni a FAKTORÁLÁSON, ugyanis a fentebb említett pénzügyi akármi ezt takarhatja, lényege röviden, hogy pl. multinak akarok beszállítani, aki 60-90 napra akar fizetni, de nekem a pénzem egészséges forgatásához max. 30 nap elégséges, de minél rövidebb, annál jobb, akkor az eladott áru 1-2%-ának fejében a bank megfinanszírozza nekem és a szállítás után azonnal megkapom a pénzem. Persze ez árrés-veszteséggel jár, de valamit valamiért - vagy finanszírozz és ugyanezt kifizeted a saját hiteled kamataira, vagy faktoráltass...
vannak sajnos olyan cégek, akik nem fizetnek, cégről-cégre járnak és ezt mindenkivel el akarják játszani és sok tartozást halmoznak fel... de olyan kicsi a magyar piac, hogy hamar híre megy ezeknek a cégeknek... sőt, ha egy adott beszállítói-vevői érdekeltségi (laza) kör egyből nagy értéket vásároló "új" céggel találkozik, egymás közt le is informálják az adott jelentkezőt... hát kicsi a világ, főleg a HUNGARIAN REALITY
Aktív témák
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i5-1250P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Nitro AN17-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 7735HS GeForce RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Eladó 4 hónapos Asus Vivobook S14 M5406NA-PP014W 3 év garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest