- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Ja én is úgy tudom, hogy sima tartozás miatt is lehet indítani eljárást... persze nem vet túl jó fényt egy cégre...
mi is hasonlóval foglalkozunk, PDA-kkal, navival, stb majdnem ez az üzletág...
hát sajna csak azt tudom mondani, vannak notórius nemfizetők, de hál' Istennek még nem kellett ilyen módszerhez folyamodnom...de a válság miatt a közeli jövőben sajna előfordulhat ilyen és egyre jobban el kell gondolkodni a FAKTORÁLÁSON, ugyanis a fentebb említett pénzügyi akármi ezt takarhatja, lényege röviden, hogy pl. multinak akarok beszállítani, aki 60-90 napra akar fizetni, de nekem a pénzem egészséges forgatásához max. 30 nap elégséges, de minél rövidebb, annál jobb, akkor az eladott áru 1-2%-ának fejében a bank megfinanszírozza nekem és a szállítás után azonnal megkapom a pénzem. Persze ez árrés-veszteséggel jár, de valamit valamiért - vagy finanszírozz és ugyanezt kifizeted a saját hiteled kamataira, vagy faktoráltass...
vannak sajnos olyan cégek, akik nem fizetnek, cégről-cégre járnak és ezt mindenkivel el akarják játszani és sok tartozást halmoznak fel... de olyan kicsi a magyar piac, hogy hamar híre megy ezeknek a cégeknek... sőt, ha egy adott beszállítói-vevői érdekeltségi (laza) kör egyből nagy értéket vásároló "új" céggel találkozik, egymás közt le is informálják az adott jelentkezőt... hát kicsi a világ, főleg a HUNGARIAN REALITY
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- További aktív témák...
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- MacBook Pro M2 Pro 16 // 16/512 96%-os akkumulátor
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest