- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege07
csendes tag
Sziasztok. Kicsit visszább írtam a problémámat kb 1,5 hete, adtatok sok tippet, köszönöm ki is próbáltam őket, nemsok eredménnyel, most hazatérve futattam egy registry cleanert, egy lemez töredezettségmentesítést meg egy registry töredezettségmentesítést, és másnap már nem töltött be a win (bootképernyőn megfagy, a logo villogása is megáll), csak kizárólag csökkentett módban. Újra akartam telepíteni, de cd boottal nem tudta, odáig eljutott h windows fájlok másolása, és utánna töltött, de aztán csak fekete képernyő, telepítő sehol. csökkentett módból elindítottam a telepítést, el is kezdte, csakközbe van ugye h újra kell indulna, na ott már fagyott is a bootképernyő.
vírus kizárható úgyérzem, visszaviszem a boltba 3adszor is
-
Hege07
csendes tag
válasz
tzatzikiii #2135 üzenetére
Köszi
-
Hege07
csendes tag
Le is kaptam teljesen, másik windowsot tettem rá, igaz ezis 7-es mert az xp-t nem volt hajlandó telepíteni, bootolás után kék ablak jött az üzenettel h a rendszer károsodása érdekében a számítógép leállt, távolítsa el az új hardvereket v törölje le az új programjait... Szóval most itt vagyok teljesen újrarakva és még mindig fagy.
( nemtettem fel semmi cd-ről, csak a gyári cd-jéről a drivereket.) Memtest-et futattam és nem talált hibát. I dunno.. Most szerzek még egy xp-t, aztán lehet visszaviszem nekik a boltba, de szerintem le fogják szarni, ahogy elősször is tették, v nemlátom 3 hónapig mint a kamerámat.
-
Hege07
csendes tag
válasz
themebuilder #2130 üzenetére
Okés köszi meglesz ezis
-
Hege07
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy gondom, hogy nemrégiben vettem egy vadonatúj ASUS K50id-sx096D notebookot, kétmagos Pent. T4400 proci, négygiga ddr3 memória, nVIDIA GeForce GT 320M 1gb vram, 500gb HDD, garancia még majdnem 2 év. De. Első nap teljesen frankón szuperált ahogy az elvárható tőle (win 7 ult. 64-bites volt,van rajta), majd másnap reggel kapcsolnám be a kicsit, iszonyathosszú percekig tölt a windows, majd utánna szép fekete képernyő és semmimás. Namondom, semmi különöset nemcsináltam vele:|.. ezmi? újra indítás.. windows még 20 perc múlva is tölt.. legutóbbi helyes konfiguráció, csökkentett mód, rendsz visszaállítás, eredmény annyi: bejött a win, de kapásból lefagyott, semmit se lehetett csinálni.Illetve ha nagyon sokáig vártam, megcsinálta a kiadott parancsokat csak órák kérdése. (pl. startmenü megnyitása, sajátgép megnyitása) Nosza win reinstall, egynapig megintjóvolt, másnap megintugyanez. 3. munkanapon a vásárlás után visszavittem, megszakértették, aztmondták a winchi volt hibás, kivan cserélve egy tökújra. Nagyszerűmondom. Hazaviszem, semmibaj. 1 nap, 2 nap,3 nap, használgatom, semmibaj.
Aztán feltűnik hogy a programok lefagyadoznak, nem válaszolnak. a proci és a memória elvileg az eszközfigyelő szerint nincs leterhelve, csak a programok nem válaszolnak ha rájukjön. Aztán szeretnék kicsomagolni egy 4 gigás fájlt, meghal a drága. 30-40 perc alatt megszenvedik vele, mert közben állandóan lefagy. A böngészők, az MSN, a programok, minden lefagy, nem válaszol. Egyre sűrűbben. CSomagolni, lehetetlen. Csináltam már mindent, win reinstall, teljes partíció formázások, vírusírtás mindenfélével, registry, memory cleaner, aksival, aksinélkül, 32bites windows 7-tel, ugyanúgy fagy minden időnként, borzalmas.. A garos szervíztél félek, fényképezőgépem 3 hónapig nemláttam, míg végre küldtek egy tökújat .:/ Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Tőzsde és gazdaság
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest