- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege07
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy gondom, hogy nemrégiben vettem egy vadonatúj ASUS K50id-sx096D notebookot, kétmagos Pent. T4400 proci, négygiga ddr3 memória, nVIDIA GeForce GT 320M 1gb vram, 500gb HDD, garancia még majdnem 2 év. De. Első nap teljesen frankón szuperált ahogy az elvárható tőle (win 7 ult. 64-bites volt,van rajta), majd másnap reggel kapcsolnám be a kicsit, iszonyathosszú percekig tölt a windows, majd utánna szép fekete képernyő és semmimás. Namondom, semmi különöset nemcsináltam vele:|.. ezmi? újra indítás.. windows még 20 perc múlva is tölt.. legutóbbi helyes konfiguráció, csökkentett mód, rendsz visszaállítás, eredmény annyi: bejött a win, de kapásból lefagyott, semmit se lehetett csinálni.Illetve ha nagyon sokáig vártam, megcsinálta a kiadott parancsokat csak órák kérdése. (pl. startmenü megnyitása, sajátgép megnyitása) Nosza win reinstall, egynapig megintjóvolt, másnap megintugyanez. 3. munkanapon a vásárlás után visszavittem, megszakértették, aztmondták a winchi volt hibás, kivan cserélve egy tökújra. Nagyszerűmondom. Hazaviszem, semmibaj. 1 nap, 2 nap,3 nap, használgatom, semmibaj.
Aztán feltűnik hogy a programok lefagyadoznak, nem válaszolnak. a proci és a memória elvileg az eszközfigyelő szerint nincs leterhelve, csak a programok nem válaszolnak ha rájukjön. Aztán szeretnék kicsomagolni egy 4 gigás fájlt, meghal a drága. 30-40 perc alatt megszenvedik vele, mert közben állandóan lefagy. A böngészők, az MSN, a programok, minden lefagy, nem válaszol. Egyre sűrűbben. CSomagolni, lehetetlen. Csináltam már mindent, win reinstall, teljes partíció formázások, vírusírtás mindenfélével, registry, memory cleaner, aksival, aksinélkül, 32bites windows 7-tel, ugyanúgy fagy minden időnként, borzalmas.. A garos szervíztél félek, fényképezőgépem 3 hónapig nemláttam, míg végre küldtek egy tökújat .:/ Ha valakinek van valami ötlete szívesen fogadom. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 450 G10
- Szép! HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -70% i7-11850H 32/1TB RTX A3000 6GB (1,5 Millió)
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest