Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
-
tzatzikiii
tag
Ne legy ilyen negativ.
Az elozo laptopom itt tartozkodasanak 4. napjan allando BSOD-k kozepette eldobta magat, azt hittem, valami agressziv virus, ujraraktam, de mar telepites kozben is kekhalalt kaptam. Lefuttattam egy memory diagnosticot, es ott az egyik modul hibajat jelezte, orultem, hogy egy modulcserevel meguszom, de a csere utan ugyanez volt a helyzet. Elvittem hat a szervizbe, ahol 6 munkanap alatt (szallitassal egyutt masfel het) alaplapcsere tortent, es egeszen mult hetig, azaz 3,5 evig boldogitottuk utana egymast. Mas kerdes, hogy nevezett gepemmel most ujabb problemak vannak (azt hiszem, tonkrement a bekapcsologombja, eladas elott szervizeltetnem kell...), de a kezdeti problemam relative gyorsan megoldodott anno, es nem 3 honap alatt, mint ahogy Te a kameraddal jartal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- EA Sports WRC '23
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPhone topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- XPEnology
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx