- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
-
tzatzikiii
tag
Ne legy ilyen negativ.
Az elozo laptopom itt tartozkodasanak 4. napjan allando BSOD-k kozepette eldobta magat, azt hittem, valami agressziv virus, ujraraktam, de mar telepites kozben is kekhalalt kaptam. Lefuttattam egy memory diagnosticot, es ott az egyik modul hibajat jelezte, orultem, hogy egy modulcserevel meguszom, de a csere utan ugyanez volt a helyzet. Elvittem hat a szervizbe, ahol 6 munkanap alatt (szallitassal egyutt masfel het) alaplapcsere tortent, es egeszen mult hetig, azaz 3,5 evig boldogitottuk utana egymast. Mas kerdes, hogy nevezett gepemmel most ujabb problemak vannak (azt hiszem, tonkrement a bekapcsologombja, eladas elott szervizeltetnem kell...), de a kezdeti problemam relative gyorsan megoldodott anno, es nem 3 honap alatt, mint ahogy Te a kameraddal jartal.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Akció - Dell Latitude 5400 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, EU bill, számla, 6 hó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő