- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
-
tzatzikiii
tag
Ne legy ilyen negativ.
Az elozo laptopom itt tartozkodasanak 4. napjan allando BSOD-k kozepette eldobta magat, azt hittem, valami agressziv virus, ujraraktam, de mar telepites kozben is kekhalalt kaptam. Lefuttattam egy memory diagnosticot, es ott az egyik modul hibajat jelezte, orultem, hogy egy modulcserevel meguszom, de a csere utan ugyanez volt a helyzet. Elvittem hat a szervizbe, ahol 6 munkanap alatt (szallitassal egyutt masfel het) alaplapcsere tortent, es egeszen mult hetig, azaz 3,5 evig boldogitottuk utana egymast. Mas kerdes, hogy nevezett gepemmel most ujabb problemak vannak (azt hiszem, tonkrement a bekapcsologombja, eladas elott szervizeltetnem kell...), de a kezdeti problemam relative gyorsan megoldodott anno, es nem 3 honap alatt, mint ahogy Te a kameraddal jartal.
-
tzatzikiii
tag
Tobbiek irtak mar a virus lehetoseget. Szerintem mielott barmihez is drasztikusabban hozzanyulnal, csinalj csokkentett modban egy full system scant, minden file-ra (rejtett es rendszerfile-okra is) kiterjedoen. Azert csokkentett modban, mert a butabb virusok akkor nem futnak. Persze nem 100% a modszer, de en a virusok 80-90%-at meg tudom igy csipni altalaban.
Ja, es fontos, hogy vedd ki a pipat a rendszervisszaallitasi pont letrehozasa mellol, mielott megcsinalod ezt a csokkentett modos scant, ez virusirtasnal alap. -
f27
senior tag
azt akarod mondani hogy az a 100Mb részt sosem törölted még le bakker
abba benne lehet a vírusod!
minden particiót megkell szüntetni ! nincs ilyen hogy akkor a garancia elvész!
a gépedben mindent cserélhetsz amihez nem kell szétbontani!
tehát AKKU-HDD-DVD-RAM!
ramot akkor nem cserélhetsz ha a garancia cimkét rányomták! akkor azt nem szabad leszakítani!
minden particiót tüntes el a HDD-ről!
egy partició legyen csak a HDD-n! -
f27
senior tag
valamid szerintem tök vírusos! lehet nem jelzi semmi de nagyon úgy fest!
egy ötlet! tegyél rá egy sima XP---t mindent a netről tölcs le tök frisen! és ne tegyél fel semmit a saját cucaidból! 99% megoldodik a bajod! én is voltam így egyszer szívtam rendesen még kiderűlt volt egy nem ismert valami vírus félém! hónapokba tartott mire rájöttem melyik progim szivat!
egy probát megér nem kerűl emmibe az időn kívűl!ja mielőtt bekapcsolnád a gépet vedd ki az akkut a gépből és a ramokat 5percre! majd ha vissza tetted ramokat akkut egyből particióstáblát törőld! és elkezdheted telepíteni!
aztán ha felált a rendszered azonnal nézz utánna nincs e egy frissebb BIOS a gépedre! ha van told rá mielőtt bármit telepítgetnél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged