- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco F7
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege07
csendes tag
Sziasztok. Kicsit visszább írtam a problémámat kb 1,5 hete, adtatok sok tippet, köszönöm ki is próbáltam őket, nemsok eredménnyel, most hazatérve futattam egy registry cleanert, egy lemez töredezettségmentesítést meg egy registry töredezettségmentesítést, és másnap már nem töltött be a win (bootképernyőn megfagy, a logo villogása is megáll), csak kizárólag csökkentett módban. Újra akartam telepíteni, de cd boottal nem tudta, odáig eljutott h windows fájlok másolása, és utánna töltött, de aztán csak fekete képernyő, telepítő sehol. csökkentett módból elindítottam a telepítést, el is kezdte, csakközbe van ugye h újra kell indulna, na ott már fagyott is a bootképernyő.
vírus kizárható úgyérzem, visszaviszem a boltba 3adszor is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 4
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Arcfelismerő topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15v Tervező Vágó Laptop -65% 15,6" i7-10850H 16/512 QUADRO P620 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/512 QUADRO P520 2GB FHD
- Apple MacBook Pro 16.2" M4 Max 48GB DDR5 RAM 16 Core CPU 40Core GPU, 1TB SSD, Asztrofekete
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest