Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarmark
csendes tag
válasz
Pyttawrx #17652 üzenetére
Offtopikosan megkérdezhetem mennyit érhet így eladva? (Gép árfelbecsülős fórumnál nemtom lehet-e laptopot)
A billentyűzet se jó a 3-as gomb környékén. De pl a kijelző hasznos lehet, meg a maradék cucc az alaplapról.Venticsere meg nem is az egész bordával volt, csak a műanyagot szerettem volna, mert annyi lapát letört már. Aki nem ért semmit ezekhez, és szétszerelni se tudja, azokat lehúzzák és ebből élnek, tisztelet a kivételnek mint te.
-
magyarmark
csendes tag
válasz
csabyka666 #17651 üzenetére
Bga-s topicban? Azt hittem itt kapok választ rá hogy mi a hiba :D
És mit jelent az hogy osztani fognak?Amúgy most megint beindult a laptop, darabjaira szedés és ütögetésre, de ez így nem normális, nem megoldás, hogy mostantól nem kapcsolom ki 2 évig, mert ez egy ilyen backup laptop, ha nincs gép.
Az árak meg itt ezek (Tatabánya), Budapestre felutazás vagy postázás már olcsóbb, csak időigényes...
Bioschip újraprogit 40 helyett párezerért vállalta másik üzlet, annak az lett a vége hogy 2 hét után azt mondták nem lehet megcsinálni... Nem nagyon szeretném senkihez vinni ezek után egyetlen dolgomat sem, nem tudok megbízható embert, lassan ott tartunk hogy mindig vegyél újat, vagy egyenesen ilyeneket mint bga-zó gép... -
magyarmark
csendes tag
válasz
csabyka666 #17649 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de egy ilyenért elkérnek annyit, ami a laptop árának többszöröse.
Emlékszem egyszer ventillátorcserére vittem, csak a megnézése 10ezer, onnan indult volna fel... Otthon kicseréltem magamnak ingyen, küföldről olcsón rendelt ventillátorral. Na ez meg egy bonyolult procedúra, gondolom ha egy sima alaplap bios chip újraprogramozásért elkérnek itt 40ezret, akkor ez mégtöbb lehet... Vagy egyenesen meg se csinálják, tehát mindenképp szeretném itthon megpróbálni, még úgy is olcsóbban jövök ki ha veszek egy kicsit drágább hőléget. Tehát légszi oszd meg velem te mit hogy csinálsz, és hogy melyik az az alkatrész? Köszi előre is. -
magyarmark
csendes tag
válasz
csabyka666 #17646 üzenetére
Köszi a választ, melyik az ati chip? A processzor melletti amire még megy a hűtés?
És mivel ajánlod a melegítést? Hőlégfúvóm sincs, meg ha jól gondolom hogy melyik az, vannak kis alkatrészek rajta, ha estleg veszek valami olcsóbbat, melegítsek rá távolról? -
magyarmark
csendes tag
válasz
magyarmark #17645 üzenetére
Már nem enged szerkeszteni úgyhogy válaszba írom:
Ami még fontos lehet: egyszer elindult, kb 5 napig nem kapcsoltam ki, csak újraindítás volt és alvó mód, most kipróbáltam mi lesz ha kikapcsolom estére... Hát az hogy nem sikerül elindítani megint. -
magyarmark
csendes tag
Mivel nem jön válasz megpróbálok több infót írni:
Hp pavilion g6, elég régi, szerintem 5év+
Ventillátor pörög, de kép nincs. A caps lock gomb villog kb 4 másodpercenként.
Hangot nem ad.
A ramot kivettet visszatettem, és próbáltam a windows+b/v gombokat is, de semmi.Valaki aki jártas meg tudja mondani melyik bga lehet, ha egyáltalán tényleg ez a baj?
Külső monitorhoz kábelt nem tudtam szerezni, de szerintem nem kijelző probléma.
-
magyarmark
csendes tag
Sziasztok!
Ha nem jött be a kép, de indult a laptop, ventillátor hallatszik, bekapcsoló led világít, net led piros, azaz windows-ig valószínű nem jut el, akkor valami bga hiba van?
Megütögettem és újraindításra jó lett a gép, és olvastam valamit hogy valami épp kontaktol-e vagy nem, ezért gxanakszok erre.Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest