- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jennon888
csendes tag
válasz
kreten67 #16810 üzenetére
Na ez az. Még 2 éve szétszedtem, hogy kitakarítsam, semmit, de tényleg semmit veszítettem szét rajta, óvatosan, ahogy azt illik, hát úgy tört, mint a ropi, azt hittem, hogy kifogtam egy rosszat, s az eladó a ludas, de akkor ezek szerint ez típus hiba. Akku szerencsére van hozzá, bírja is sokáig. Viszont töltőm nincs hozzá kompatibilis, csak egy nagy 135 wattos HP, csatija egyezik vele.
-
Jennon888
csendes tag
válasz
kreten67 #16805 üzenetére
Az a baj, hogy maga az alaplapot védő burkolat is elég viseltes állapotú. Meg én h.lye, valamelyik nap, erre a gépre egy utángyártott aksit rákötöttem, sercent is egyet, s valami szag is kijött belőle, amperszag talán, ilyen maró savas szag, szóval félő, hogy kuka, ez én hülyeségem volt. De igazad van, bár a környékemen nincs laptopszerviz, csak pc-hez értenek, viszont van talán egy intelligens külső laptopaksi töltőjük, először felöltetem, s kipróbálom maga a gép működik-e egyáltalán, mert, ha működik, akkor tényleg hülyeség költekezni. Viszont kijelző, meg ez az alaplapvédő burkolat mindenképp kellene.
-
Jennon888
csendes tag
Sziasztok. Van nekem egy Dell E5520 laptopom, nem nagyon akar tőlem megszabadulni, nem sok az érdeklődő. Filózom azon, hogy érdemes-e rendbe tennem. Elég sok a hibája, a töltést egyáltalán nem érzékeli, valószínű DC hibás, a kijelzőn nagy kiterjedésű fekete pixelpöttyök, amik az idők során nagyobbak lettek. Végül is sokat kibírt, mert bevallom nem nagyon vigyáztam rá, így talán még a szívemhez is nőtt. De reálisan gondolkodva szerintetek ér ennyit ez a gép? Alkatrészek vannak Ebayen, nagyjából 25 ezer forintos projekt lenne, csak a fene tudja megéri-e. Adata: i3 2310M, 4GB Ram, 320GB HDD, 9 cellás 4 órás aksi.
-
Jennon888
csendes tag
Mi a baja a laptopomnak? A hiba jelenség a következő, remélem érthető valamennyire: Bekapcsolom,s kiírja,hogy No bootable device,hit any key.Nyomok entert boot option menu,entert nyomok semmi,egy másik billentyút is megnyomok.Kiírja,hogy no bootable device please restart system.Elvittem vkihez,azt mondja alaplaphibás,de nem hiszem.
A laptop egy Acer Aspire E1-571 -
Jennon888
csendes tag
Sziasztok. Van egy Dell E5520-as laptopom, ami kitakarítottam, így a CPU ventilátor nem megy annyit, de ami probléma az, ami eddig is probléma volt, hogy amikor a proci hűtés bekapcsol, használattól függően, 3-5 percenként 1 percre, olyan hangja van, mint egy hajszárítónak. Eddig nem nagyon zavart, de most mégis. Van valami megoldás erre, vagy ez típus hiba?
-
Jennon888
csendes tag
-
Jennon888
csendes tag
Sziasztok. Adott egy Dell E5520 laptop, ami bár jól működik Windows 7-tel, de a 10-zel nem jön ki. A probléma, hogy a 10-nél naponta legalább 1x kifagy, ezt kétféleképpen csinálja. Van úgy, hogy megáll az egész kép, egeret nem lehet mozgatni, a másik eset, elsötétül ugye a kép 5 perc múlva, s visszamegyek mondjuk fél óra múlva, de nem lehet felébreszteni,ilyenkor csak hosszan kikapcsolás segít. Nem nagyon értek hozzá, de számomra furcsa kicsit, hogy 4 éves gép nem jön ki a win10-zel, miközben ilyen 7-8 éves laptopokon is vígan fut. A paraméterei egyébként: Core i3 2310m, hd3000, 4gb ddr3, 250gb hdd, Win7 Pro (eredeti). Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro - M4 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest