Új hozzászólás Aktív témák
-
layzi
csendes tag
válasz
netzoli #5278 üzenetére
nem-nem a kijelzőt kicseréltem az működik. van 2db 3100-ám az egyik alaplaphiás, amit most vettem az kijelzőhibás volt törött, a régiben a jó kijelző világít és működik a kijelző, abból raktam át abba amit vettem. mert annak mindene jó csak épp a világítás nem akar működni.
hogy írjam hogy érthető legyen.......
1 noti: alaplaphibás, más minden jó
2.noti: minden jó, a kijelző törött, és nincs világítás
1-ből átraktam a kijelzőt a 2.-ba, kép van halványan látszik, csak nincs világítás. átraktam az invertert is és semmi.---- -
layzi
csendes tag
Hello.
Van egy aspire 3100,és az a baja hogy nincs kijelzővilágítás. Inverter jó, mert azt cseréltem is. Az előző tulaj külső monitoron használta mert törött volt az lcd, és lekötötte az invertert hogy ne menjen feleslegesen vagy ilyesmit mondott, de csak az lcdről volt lehúzva a szalagkábel. próbálgattam a bill kombinációt, másik notiban jó az lcd is. ép van mert a világosabb részeket kicsi látni, csak a fénycsövek nem világítanak.
Mi lehet a baja?
Előre is köszi. -
layzi
csendes tag
Talán mégegyszer.....
légszi mi lehet a prob?Üdv.
Tudnátok segíteni?
Van egy acer aspire 3100 típusú noti.
Nemrég szereztem, minden előzmény ismeretlen. Alaplap ránézésre javítva volt.
Hiba:
1. hdd sentinel serint a vinyo 71%os kondíció, bekapcsolásnál sűrűn csinálja azt hogy nem ismeri fel a vinyot rendesen, csak krix-kraxot ír ki a vinyó típus helyére fura pontokkal cicomázva. pl 9v..tr..z.f ilyesmit, és sokszori indításra kapcsol csak be.
2: Amikor bekapcsol és meg egy darabig aztán elkezdi azt csinálni, hogy megnyitom pl a böngészőt és az asztal hátterének a sötétebbik része neon zöldre vált és olyan zölden vibrál, ha lerakom tálcára a böngészőt akkor abbamarad, ha visszanyitom megint csinálja, de van amikor pl a facebooknál is a képek sötétebbik részénél, a tálcán,de amikor visszaváltom csak az asztalra abbamarad, de nem mindíg csinálja ezt sem.
mik lehetnek a problémák???
előre is köszi. -
layzi
csendes tag
Üdv.
Tudnátok segíteni?
Van egy acer aspire 3100 típusú noti.
Nemrég szereztem, minden előzmény ismeretlen. Alaplap ránézésre javítva volt.
Hiba:
1. hdd sentinel serint a vinyo 71%os kondíció, bekapcsolásnál sűrűn csinálja azt hogy nem ismeri fel a vinyot rendesen, csak krix-kraxot ír ki a vinyó típus helyére fura pontokkal cicomázva. pl 9v..tr..z.f ilyesmit, és sokszori indításra kapcsol csak be.2: Amikor bekapcsol és meg egy darabig aztán elkezdi azt csinálni, hogy megnyitom pl a böngészőt és az asztal hátterének a sötétebbik része neon zöldre vált és olyan zölden vibrál, ha lerakom tálcára a böngészőt akkor abbamarad, ha visszanyitom megint csinálja, de van amikor pl a facebooknál is a képek sötétebbik részénél, a tálcán,de amikor visszaváltom csak az asztalra abbamarad, de nem mindíg csinálja ezt sem.
mik lehetnek a problémák???
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- MacBook Pro 14" M1 Max/32GB/1TB/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4319
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest