- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anakin007
aktív tag
Akkor mindössze csak egy bizti ment ki az alaplapon, szvsz nem kapja meg a nagytápot az inverter. Én is így jártam ibm T42-nél, amikor lusta voltam megvárni míg leáll az xp és még menet közben kezdtem lekapni a kijelző műa. keretet. Az utolsó pattintásnál elment a fény. másik inverter, másik kijelző, semmi.
Kész röhely, mert direkt emiatt van bizti az invertereken is és az nem ment kiKell egy multiméter. Kapd ki az alaplapot és tesztelgesd végig az összes smd biztit a kijelző csatija közelében, alul-fölül és meglesz. Valamikor sima smd 0ohm-ot raknak be e-célra, szal azokat is nézd meg.
U.i.: lehet, mákom volt, de mindig leltem rajzot mindenhez, acerekhez, ibm-hez, fujitsukhoz, egyedül egy toshibával vajúdtam majd 2 napot, de az egy alig 1 éves noti volt...
Ha nagyon nem megy és pesti vagy, hozd fel valamelyik nap és megszögeljük.
-
netzoli
tag
-
f27
senior tag
-
xcbiker
addikt
1. Lehet a merevlemez hibája, merevlemez csatlakozási hiba, valamint déli híd hibája akár.
2. Video chip hiba.Megjegyzem nem egy megbízható típus ez. Mi sem tudjuk 100%-os biztonsággal hosszú távon jól működővé varázsolni ezt a modellt, pedig napi 20-30 gép jön be javításra és kb ugyanennyi javítva ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Tidal
- Philips LCD és LED TV-k
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 10
- Meggyi001: Kuponok....
- Autós topik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest