- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Praetorianus
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Adott egy Latitude E5440, ami kb 2,5 hónapos, és az Aida szerint jelenleg 8% az akksi elhasználódása. Szerintetek ez mennyire normális érték? Párom közel 4 éve nyúz egy eee netbookot, annál mégis csak 3% ez az érték... Ebből indultam ki, és meglepődtem, amikor ezt megnéztem. Mondjuk az üzemidőn nem vettem észre különösebb változást. Tölteni csak üzemen kívül szoktam, elkerülendő a túlzott melegedést. Játékot egyszer próbáltam rajta, még az elején, csak kíváncsiságból, az után 2%-ot jelzett, mert hülye fejemmel akksiról próbáltam azt is. De ezt a plussz 6%-ot 2 hónap alatt nem tudom mivel magyarázni...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
#68216320 #12821 üzenetére
Nos, este végigpróbáltam mindent, de semmi sem gyorsította fel a folyamatot. Ha mindent kilőttem, a külső vinyót lecsatlakoztattam, akkor is lassan állt le. Viszont észrevettem valamit. Vezetékes nettel használom, asztalon, a wifi ki van kapcsolva. Viszont amikor rányomok a kikapcsolásra, a wifit jelző led villog, de olyan is van, hogy folyamatosan világít. Egyre érdekesebb a dolog...
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Latitude E5440-et, amivel lenne egy furcsa anomália, amire magyarázatot keresek. A bootidő kis túlzással rövidebb, mint a kikapcsolási idő. Alap 5400-as HDD van benne, de nem hinném hogy ezzel kapcsolatos a dolog, mert akkor a boot is lassú lenne gondolom... Szóval ha rákattintok a leállításra, valamikor még egy percig nézegetem a leállítás feliratot. Nem zavar különösebben, csak furcsállom a dolgot. Van valami ötlet, hogy mi okozhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mozilla Firefox
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest