Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
DC csatin bemegy a fesz, aztan valahol a rendszerben "eltunik" es az akksihoz mar nem jut el, illetve bekapcsolni se lehet. Egy youtube videot talaltam ahol hasonlo volt a gond ott a srac az akksi csati kornyeken forrasztott valamit de hogy mit pontosan az "titok" mert csak azt demonstralta hogy javit jopenzert meg megcsinalja az embernek. En a toltesvezerlore tippelek de nem tudom hol keressem mit merjek. Alaplapot venni bele meg nem erdemes mert nem eri meg. Szervizbe szinten nem eri meg eladni, horror arat kernek.
-
F_Gergely
őstag
válasz
kiralytigris #14053 üzenetére
neked sikerült megoldani? vagy még te is keresed a megoldást?
-
F_Gergely
őstag
sziasztok,
adott egy samsung np300E5Z laptop működés közben egyszer csak kikapcsolt azóta nem lehet bekapcsolni, töltést nem veszi fel, gondolom akksi meg lemerült. (sajnos nincsen ismerősi körben másik laptop amivel az akksit tudnám ellenőrizni illetve másik akksival kipróbálni hogy úgy bekapcsol-e).
A DC csatiját kicseréltem, kimértem van fesz, de sem a töltést nem veszi fel a gép sem bekapcsolni nem lehet. Gondolom a töltésvezérlő adta meg magát de nem tudom azt hogy lehetne leellenőrizni.
Van ötletetek merre induljak, mit nézzek, mit mérjek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest