- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR!!
aktív tag
válasz
thomeef #13172 üzenetére
Annyira nem vágom ezeket az Intel Core procikat. Lehet jobb lenne másik topikban rákérdezni:
vagy
esetleg
(#13174) attila1980 azt írtad "kezdésnél a THINKPAD feliratot is épphogy, aztán totál semmi, fekete minden " ebből gondoltam a szalagkábelre.
FN + fényerő fel kombinációra se erősödik a kijelző fénye ?(#13171) odinempire próbáld meg másik töltővel ( elvileg 90 W-os? )
-
MR!!
aktív tag
válasz
thomeef #13168 üzenetére
Pont ez jutott eszembe nekem is : szoftveres hiba vagy beállítási probléma lehet.
AMD VGA van vagy Intel ?
AMD-nél próbálj Videó beállításoknál "Pulldown" , "Egyenletes videólejátszás kényszerítése", "Aktuális videóbeállítások kényszerítése internetes videókra"
Ha játéknál is csinálja :
AMD Control->Játék->3D beállítások -> Képkockasebesség vezérlés -> Várakozás a függőleges frissítésreYoutube videóknál (internet) csinálja - ok
Videólejátszónál (Pl VLC vagy Media Player Classic) - ?
Játéknál - ?
* illetve GPU (hardveres) gyorsítás be van kapcsolva ?
-
MR!!
aktív tag
válasz
thomeef #13164 üzenetére
Hali !
Ha jól értem, akkor teljes képernyő lejátszásakor ?! Vagy kis ablakos lejátszásnál is csinálja?! Azt nem látjuk milyen gépről van szó és milyen beállításokkal megy, de egy függőleges képtükrözéssel is kipróbálhatnád, hogy akkor is a kép felső része villódzik.
A hiba [ilyen] ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Home server / házi szerver építése
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest