- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
Éppen most gyötörtem meg kicsit a sajátomat is. (X411UAS) A forrasztások jók, de amikor tövig bent van a dugó, akkor kotyog az aljzatban. A képernyőn meg jelezget, hogy nincs/van töltés. Műanyag csavarhúzóval óvatosan megfeszengettem, hogy láthatóan kicsit elmenjen az érintkező tüske a közepétől. És valóban! A kotyogás megszűnt, és a villamos kapcsolat is stabil lett. Lehet pár hónap múlva megint hajlítani kell majd. Ha megunom, akkor majd cserélem. Itthon csak ónszippantóm van, de a cégnél van szivattyús páka - inkább azzal csinálnám. Ebay és Alin már beazonosítottam.
-
teptep
senior tag
"ASUS X541UA-DM1222 laptopja hol tölt, hol nem"
Loose power plug Quick fix (Asus A541NA laptop) -
-
MR!!
aktív tag
Hali !
Próbáld meg: táp kábel kihúz, akksit kivesz, utána bekapcsoló gombot nyomva tart kb 30-60 mp-ig . Utána akksi vissza kábel bedug és próba...
Esetleg akksi nélkül ha elindul próbáld meg úgy akadozik e. Külső egérrel is akadozik ?
De szerintem az utángyártott töltő okozza a hibajelenségedet. Kipróbálnám másik gépen (persze amihez megfelelő)
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Egyedi ékszerdobozka
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest