- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
ZTE_luky #14561 üzenetére
Márkaszervizt/hazai képviselet felhívod és megkérdezed melyik szervizekbe viheted be, melyik akkreditált, szerződéses.
Biztos, hogy plombált csavart kell bontani hozzá, szóval csak olyan helyre add be, ahol jogosultak az adott márka garanciális időn belüli javítására.
Ha nem tudod nélkülözni, akkor eddig mit csináltál? Így használod tovább? Csak a koporsószegeket vered bele szegény gépbe... Nyilván előfordulhat olyan szerencsés eset, hogy tényleg nem lett baja ennyi víztől, de egy garis géppel nem kéne rizikózni.
-
adika4444
addikt
válasz
ZTE_luky #13051 üzenetére
Hali!
Nekem egy Asus noti kapcsolagott ki, és nálam bizony az akku volt a rossz.
Most már értem, hogy mire gondolsz, vhogy eddig nem esett le az USB-s eset, de most már megvan.
Mivel ez a nano nagyobb, ezért sokat nem tudsz tenni. Én nem csiszolnám meg, ki tudja milyen érzékelőt kaphat el. De olyan pici, hogy ha mondjuk laptop bal oldalával lefelé van a táskában, jobb oldala felfelé, és ott a kis kütyü, nem valószínű hogy lehet baja, én is hordoztam így már laptopot, igaz tényleges notebook táskában, de szerintem ha hátizsák, az sem lehet probléma. -
adika4444
addikt
válasz
ZTE_luky #13046 üzenetére
USB port passz, de szerintem inkább örülj neki h szorosabb. Egyébként lehet ám, hogy az adapter a rossz mármint az egér adaptere... Próbáld meg ezt a nano cuccot más portban, más ezközt az egeres portban.
A kikapcsolásnál nem aksin van?
Vezérlőpult energiagazdálkodásnál a speciális részen ki van kapcsolva az auto hibernálás? Mondjuk elvileg nem kéne ezt előidéznie, de na...
Akkut vetted már ki belőle, és próbáltad úgy? -
MR!!
aktív tag
válasz
ZTE_luky #12654 üzenetére
Hali !
Ha kissé változó hangú, akkor lehet ventilátor (fordulatszám-terhelés függő).
Ha folyamatos, akkor lehet vmi táp magas frekije zavar be (hangszóró sípol ilyenkor halkan).
Próbáld meg csak akksiról. Kicsit rázd is meg óvatosan hátha vmi a billentyűzet közé esett (morzsa, porszem) vagy picit nyomkodd meg a touchpad körül. Esetleg fejhallgató kimenetbe dugjál be egy fülest, akkor némítja a hangszórókat.
De sztem inkább vmi kontakt hiba (csavar nem jól lett meghúzva, ventilátorba beleér vmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged