- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
válasz
lajtika #13067 üzenetére
Memória modulok, HDD kviétele megvolt már, hogy úgy ad-e képet?
(#13068)denkadam: Táp ki, akku ki, nyomd a power gombot 1 percig az csinál egy áram resetet. továbbá HDD ki, memória modulok ki, nézd meg úgy bekapcsol-e, bár itt sztem valami alaplap hiba lesz...
(#13070)Kempeti: Fenntebb írtjaimat próbáld ki, különösképp a HDD-set, szerintem ott vinyó lesz a ludas... -
adika4444
addikt
válasz
ZTE_luky #13051 üzenetére
Hali!
Nekem egy Asus noti kapcsolagott ki, és nálam bizony az akku volt a rossz.
Most már értem, hogy mire gondolsz, vhogy eddig nem esett le az USB-s eset, de most már megvan.
Mivel ez a nano nagyobb, ezért sokat nem tudsz tenni. Én nem csiszolnám meg, ki tudja milyen érzékelőt kaphat el. De olyan pici, hogy ha mondjuk laptop bal oldalával lefelé van a táskában, jobb oldala felfelé, és ott a kis kütyü, nem valószínű hogy lehet baja, én is hordoztam így már laptopot, igaz tényleges notebook táskában, de szerintem ha hátizsák, az sem lehet probléma. -
adika4444
addikt
válasz
ZTE_luky #13046 üzenetére
USB port passz, de szerintem inkább örülj neki h szorosabb. Egyébként lehet ám, hogy az adapter a rossz mármint az egér adaptere... Próbáld meg ezt a nano cuccot más portban, más ezközt az egeres portban.
A kikapcsolásnál nem aksin van?
Vezérlőpult energiagazdálkodásnál a speciális részen ki van kapcsolva az auto hibernálás? Mondjuk elvileg nem kéne ezt előidéznie, de na...
Akkut vetted már ki belőle, és próbáltad úgy? -
adika4444
addikt
Hali!
Tesókámnak van egy Acer TravelMate B115M típusú netbookja. A probléma az vele, hogy nem tölt. Tápot beledugjuk, aztán kukuccs, nem tölti, aksi merül tovább, nem írja h hálózati töltődés. Az aksi meg rendületnelül merűl. Nekem is van ilyen notim, az én tápkábelemmel sem megy, viszont az én laposom meg mindkettővel töltődik.
Nincs valakinek valami jó kis megoldása, hogy hogyan lehetne rre megoldást találni? Így az ünnepek alatt ugye külföldre nem nagyon lesz kiszállítva, úgyhogy inkább valami olyan kéne amihez inkább kattintgatni kell. Vagy ez fix, hogy szerelő?
Köszi előre is a segítségeket! -
adika4444
addikt
válasz
TurpiUrfi2 #12635 üzenetére
Vezérlőpult, energiagazdálkodás, ott állt át energiatakarékosra, állítsd át például teljesítménycentrikusra.
(#12638) Kisfund: A hdd ilyenkor nincs elcsúszva? Kikapcsolva kis pofonka neki, hátha visszapöccen. Ilyenkor a logo, v vmi kijön? Bios-ig el tudsz menni, ott megnézni, hogy látja-e a hdd-t?
(#12648) StreetBizTO: Én Windows 7 telepítővel szoktam amikor kérdezi hová telepítsen.
(#12696) raven1: Egy barátomnak is ez a problémjája, azthiszem még ugyan ilyen is a gépe, ő is panaszkodik, de sajnos nem találunk megoldást. Egyébként neki lassú az USB 2-es port, neked az működik rendesen? -
adika4444
addikt
Sziasztok!
Segítségetek kellene!
Vettünk egy Acer Travelmate b531 notit. Na most ezen olimpos vagy milyen linux volt, de rakattunk bele üres SSD-t. A gyári hdd-t külső házban leformáztam, ráraktam ezzel az USB download progival egy Windows7-et, de ha látja a vinyót csak olimposozik ezerrel, a boot menü se jön be f12-re, a bios-ban hiába aktiválom a hdd-t enterrel meg f5-tel, f6-tal amivel kéri, nem megy sehogyan sem. Pendrive-os telepítés nem megy, mert NTFS-ben no bootable device-t ír ki, FAT32-ben pedig nem fér rá a 64 bit. Ja a külső CD olvasómat is cseszik felismerni ez a szerencsétlen.
Kérdésem, hogy mit tudok ilyenkor tenni? köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest